Voor jou

Persoonlijk traject

Een verdiepend 1 op 1 traject met een combi van maandelijkse  1 op 1 sessies en de wekelijkse online groepssessies om uit je hoofd en in je lijf te gaan. Met als doel niet om ergens vanaf te komen, maar om ergens naartoe te bewegen; meer verdieping,  verbinding en creatie, meer rust en ruimte in je lijf, je hoofd en je leven. Het traject bestaat uit:

  • Een op jou persoonlijk afgestemde Reconnect Sessie als start, waarbij we je lijf in gaan en je weer gaat voelen wat belangrijk is voor jou, zodat je weet wat er voor jou toe doet en wat jou te doen staat.
  • Deelname aan de wekelijkse online groepssessies vanuit het Membership, waarbij je uit je hoofd en in je lijf gaat. Door te aarden in jezelf, kan je met jezelf in verbinding komen en blijven.
  • Maandelijkse verdiepende en op jou afgestemde 1 op 1 sessie van 2 uur waarbij we jouw persoonlijke stukken en stappen doorvoelen en bespreken. Soms werkt het beter om met 2 kortere afspraken  van 1 uur te werken om de 2 weken, dit is ook mogelijk. De invulling van deze sessies kunnen een persoonlijke (familie)opstelling zijn, een zachte landing door thuis te komen bij jezelf in op jou afgestemde yin houdingen, of Body Remembers Trauma Therapy (BRTT) en Trauma Release & Breathwork (TRB) sessies. We bespreken met elkaar wat voor jou het beste is en waar jouw behoefte ligt, zowel op voorhand als in het moment zelf. Op basis daarvan bepalen we de invulling.
  • Contact op doordeweekse dagen als er zaken zijn die opkomen of om aandacht vragen.
  • Onbeperkt toegang tot opnames van online yin yoga | meditatie | mindfulness sessies en geleide meditaties die van toepassing zijn voor thuis. 
  • Investering van €440 excl. BTW per maand, €2400 excl. BTW voor 6 maanden.
  • Je kunt maandelijks in en uitstappen. 
Wil je liever helemaal 1 op 1 gaan? Dat kan ook. De investering voor een volledig 1 op 1 traject zijn €600 excl. BTW per maand.
 
Ben je een particulier, is dit bedrag voor jou een hele hap en wil je toch graag met mij samenwerken? Neem dan even contact met me op. In dat geval is het mogelijk om deze prijs in overleg in de BTW te betalen.

Programma's

De individuele trajecten zijn ook als training te volgen in een groep, ook incompany. Ook bied ik in samenwerking met andere experts op hun gebied programma’s specifiek gericht op een bepaald thema.

Momenteel is het programma Rust in Roerige Tijden ‘The Essentials’ in ontwikkeling. Dit is een tweedaags programma (indien gewenst inclusief overnachting), waarbij je de essentiele elementen, om op een andere manier met obstakels om te gaan, eigen maakt. Door je bewustzijn te vergroten en dichter bij jezelf te staan, ga je meer rust ervaren. Hierdoor kan je, ondanks de uitdagingen die inherent zijn aan het leven, het leven vol vertrouwen tegemoet gaan. 

Het Membership;
uit je hoofd, in je lijf!

Wekelijkse online sessies gericht op het in verbinding komen, zijn en blijven met jezelf, zodat jij kunt doen wat je het liefste doet. Door te aarden in het moment maar vooral in jezelf, vind je rust in jezelf, zodat je soepel door het leven kunt laveren. 

Na een korte intro van het thema van die week of maand ga je je aan de hand van een geleide sessie uit je hoofd en in je lijf, zodat het kan gaan stromen. In de geleide sessies neem ik je met mijn stem en aardende energie mee in het thema, in combinatie houdingen uit de met yin yoga, geleide meditaties en visualisaties, breathwork & trauma release.

Doordat je zenuwstelsel kalmeert, kom je in een diepe staat van ontspanning, waardoor je naar de lagere hersenfrequenties gaat. Je komt tot rust, je herstelt en laadt op, terwijl je ondertussen opent voor wat jouw kant op mag komen. 

Ook kijken we aan wat gezien wil worden en voelen we wat er doorvoelt wil worden, zodat je ruimte maakt in je lijf en je leven en blokkades wegneemt. Tot slot krijg je praktische tips & tricks om mee te nemen in je week, zodat je de zelfzorg ook echt kunt integreren in je leven.

De investering is €44 per maand excl. BTW waarbij je de sessies 1 week terug kunt kijken. Je kunt maandelijks in en uitstappen. 

Stap nu in door op onderstaande button te klikken. We starten in september weer, de inschrijving is geopend!

SUP yin yoga

Op het water kom je al snel helemaal tot jezelf. Het ruisen van het riet, het kabbelen van het water… Het zorgt ervoor dat je binnen no-time uit je hoofd bent en landt in je lijf.

De mindfulness zit hem in het feit dat we alles heel bewust en met volle aandacht doen, waarbij we optimaal gebruik maken van onze zintuigen. Het voelen van de wind en de zon op je gezicht, het horen van het kabbelen van het water en het ruisen van het riet; het zijn allemaal manieren om helemaal in je lijf en in het nu te zijn, waardoor je als vanzelf tot rust komt. Heerlijk uitpluggen en opladen!

SUP of yoga ervaring is niet nodig.  Dit seizoen geef ik geen reguliere lessen. Wel ben ik te boeken om een sessie voor jou of jullie te verzorgen, inclusief de huur van de boards. Heb jij of hebben jij en je vriendinnen eigen SUP’s? Dan kan ik ook een sessie voor jullie verzorgen op de Bergse Plassen en zien we elkaar daar. 

Wil je meer weten en heb je interesse? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

Retraites

Meerdere keren per jaar organiseren we retraites, zoals de de yin yoga | meditatie | mindfulness retraite. Een lang weekend weg, helemaal voor jezelf. Vol ontspannende yin yoga sessies, lekker en gezond eten, fijne meditaties, heerlijke wandelingen in de natuur en een knapperend haardvuur.

Ook zijn er de eendaagse retraites in combinatie met een specifiek thema; zoals voeding of de werking van het brein.  

Van 29 september t/m 1 oktober is de volgende retraite op de Oerboerderij. Deze retraite is uitverkocht. Zie de pagina van de Oerboerderij voor meer info. 

De eerst volgende mogelijkheid om mee te gaan is het weekend van 26 t/m 29 januari 2024. De inhoud en prijs van deze retraite is nog onder voorbehoud.

 

Jouw persoonlijke Reconnect sessie

De  Reconnect Sessie is een op jou afgestemde diepgaande sessie, waarbij je uit je hoofd je lijf ingaat. We gaan voelen wat er gezien en doorvoelt wil worden en wat belangrijk is voor jou; zodat je weer weet wat er in essentie voor jou toe doet en wat jou hier te doen staat. 

Dit doen we door het lijf in te gaan in een op jou afgestemde vorm. Dit kan gaan om systemisch werk aan de hand van een persoonlijke (familie)opstelling, een zachte landing door thuis te komen bij jezelf in op jou afgestemde yin houdingen, of een Deep Release sessie bestaande uit Body Remembers Trauma Therapy (BRTT) en Trauma Release & Breathwork (TRB).

De investering voor de Reconnect sessie is €240 voor een diepgaande sessie van 2 uur met een terugkoppelingsgesprek na 3 weken voor vragen en inzichten.

Ben je een particulier, is dit bedrag voor jou een hele hap en wil je toch graag met mij samenwerken? Neem dan even contact met me op. In dat geval is het mogelijk om deze prijs in overleg in de BTW te betalen.
 
Je kunt je nu aanmelden voor deze persoonlijke sessie. Ik zie je graag! 
Chat openen
1
Waar kan ik je mee helpen?
WhatsApp met Corine
Hey, welkom!
Heb je een vraag? Laat het me weten.