Voor jou

Het jaarprogramma

Het jaarprogramma is het complete 1 op 1 membership van een jaar, inclusief de retraite. Gedurende het jaar maak je de beweging van denken naar voelen, door uit je hoofd je lijf in te gaan. Met als doel niet om ergens vanaf te komen, maar om ergens naartoe te bewegen; meer verdieping, meer verbinding met jezelf, meer creatiekracht, meer rust en ruimte in je lijf, je hoofd en je leven.

De sleutel zit van binnen. Je gaat onder mijn begeleiding aarden in jezelf, waardoor je de connectie met jouw lichaam herstelt. Je werkt op diepe lagen met en in het lichaam, waardoor oude stukken uit de familielijn en oud zeer aan het licht komen en getransformeerd kunnen worden en de grip op jou loslaat. Je gaat weer met jezelf verbinden, jouw echte zijn diep in jou. Je gaat de signalen van je lichaam herkennen en voelen wat er voor jou wel en niet toe doet. Niet vanuit een overlevingsmechanisme of een oud patroon, maar vanuit jouw kern.

Door te shiften van een externe focus naar een interne focus, bekrachtig je jezelf en vind je de antwoorden als vanzelf in jezelf in plaats van deze buiten jezelf te zoeken. Het jaarprogramma is het totale plaatje, waarbij je het volgende kan verwachten:

 • Om de maand een verdiepende en op jou afgestemde 1 op 1 sessie van 2 uur. De invulling van deze sessies kunnen een persoonlijke (familie) opstelling zijn, een zachte landing door thuis te komen bij jezelf in op jou afgestemde geleide meditatie en yin sessie, of een Body Remembers Trauma Therapy (BRTT) en Trauma Release & Breathwork (TRB) sessie. We bespreken met elkaar wat voor jou het beste is en waar jouw behoefte ligt, zowel op voorhand als in het moment zelf. Op basis daarvan bepalen we de invulling.
 • Om de andere maand een integratiewandeling van een uur, waarbij we jouw persoonlijke ervaringen,  inzichten en vragen bespreken. Deze sessie kan desgewenst ook via zoom plaatsvinden.
 • Deelname aan het online membership (indien van toepassing), waarbij je tijdens de tweewekelijkse online groepssessies uit je hoofd je lijf ingaat. Door te aarden in jezelf, kan je met jezelf in verbinding komen en blijven.
 • Short nuggets uit de Acceptance & Commitment Therapy (ACT), zodat we ook op de mentale laag werken en je gaat zien, snappen en ervaren wat functionele en wat niet functionele copingsmechanismes zijn, waardoor je op een gezonde manier om leert gaan met de uitdagingen die op jouw pad komen.
 • Contact op doordeweekse dagen als er zaken zijn die opkomen of om aandacht vragen.
 • Iedere maand toegang tot een nieuwe opname van een online body-based sessie (combinatie van houdingen uit de yin yoga, geleide meditaties, breathwork & trauma release) en een persoonlijke geleide meditatie voor thuis.

 • Deelname aan de jaarlijkse retraite.

 • Naast deze onderdelen ontvang je jouw persoonlijke Human Design Report, ieder seizoen een holistische massage en desgewenst een unieke reading van Nicoline Sitter, die op de diepere lagen met je meekijkt.

 • De investering is €4400 excl. BTW.
 • Betaling in maandelijkse termijnen is mogelijk.
Als ondernemer kunnen de kosten vaak opgenomen worden als coachingskosten. Ben je in dienst van een werkgever, dan kan jouw traject vaak worden vergoed door jouw werkgever. Ben je particulier, dan is het mogelijk dit bedrag in overleg in de BTW te betalen.

Programma's

De individuele trajecten zijn ook als training te volgen in een groep, ook incompany. Ook bied ik in samenwerking met andere experts op hun gebied programma’s specifiek gericht op een bepaald thema.

Momenteel is het programma Rust in Roerige Tijden ‘The Essentials’ in ontwikkeling. Dit is een tweedaags programma (indien gewenst inclusief overnachting), waarbij je de essentiele elementen, om op een andere manier met obstakels om te gaan, eigen maakt. Door je bewustzijn te vergroten en dichter bij jezelf te staan, ga je meer rust ervaren. Hierdoor kan je, ondanks de uitdagingen die inherent zijn aan het leven, het leven vol vertrouwen tegemoet gaan. 

Het online membership;
uit je hoofd, in je lijf!

Het online membership bestaat uit tweewekelijkse body-based online sessies, live op de maandagavond. Je neemt voor de sessies plaats op de mat, waarbij je vanuit de privacy van je eigen huis, uit je hoofd je lijf in gaat. De sessies zijn erop gericht om in verbinding te komen, zijn en blijven met jezelf, zodat jij kunt doen wat je het liefste doet. Door te aarden in het moment maar vooral in jezelf, vind je rust in jezelf, zodat je soepel door het leven kunt laveren. 

Na een korte intro van het thema van die maand, ga je aan de hand van een geleide sessie uit je hoofd je lijf in en maak je de beweging van denken naar voelen, zodat het kan gaan stromen. In de geleide sessies neem ik je met mijn stem en aardende energie mee in het thema, in combinatie met houdingen uit de yin yoga, geleide meditaties, breathwork & trauma release.

Doordat je zenuwstelsel kalmeert, kom je in een diepe staat van ontspanning. Je shift van de AAN stand in het sympatische zenuwstelsel, naar de rust en herstel modus van het parasympatische zenuwstelsel. In deze modus voel je de veiligheid om te ervaren wat gezien en gevoeld wil worden, zodat je ruimte maakt in je lijf, blokkades opruimt en het weer gaat stromen. 

Terwijl je tot rust komt, herstelt en oplaadt, gaan jouw hersengolven over naar de lagere (zogehete Thèta) hersengolven. Hierdoor kunnen we werken met jouw onderbewustzijn; je opent voor wat jouw kant op mag komen, je creativiteit gaat stromen en je komt in een ideale staat van zijn om te manifesteren, mocht dit jouw aandacht hebben.

Naast de sessies ontvang je tot slot iedere maand een geleide meditatie op het thema van die maand. De thema’s zijn vaak gebaseerd op de natuur zoals de verschillende seizoenen, zowel in de natuur als in je cyclus, werken met jouw en de universele energie, acceptatie versus controle, de verschillende lagen van bewustzijn, leven in het nu, loskomen van gedachten, werken met het zenuwstelsel en de nervus vagus, bewustwording van de invloed van jouw familielijnen, oud zeer, trauma en nog veel meer. Gaandeweg leer je gezonde en functionele manieren (copingsmechanismes) om om te gaan met uitdagingen en soepel door het leven te laveren. 

De investering is €44 per maand excl. BTW waarbij je de sessies 2 weken terug kunt kijken. Je kunt maandelijks in en uitstappen. 

Stap nu in door op onderstaande button te klikken.

We starten 6 november met de Midwinter Maanden die lopen t/m 22 januari. De sessies zijn op maandagavond van 20:30 – 21:45 uur, je ontvangt een opname die je gedurende de 2 weken erna tot de volgende sessie zo vaak als je wil op je eigen moment terug kunt kijken, mocht je er niet live bij kunnen zijn. Als je je voor eind oktober opgeeft, dan doe je de 1e maand mee voor €33 in plaats van €44.

Alles met betrekking tot de komende Midwinter Maanden op een rijtje:

 • Live online op maandagavond 20:30 – 21:45 uur
 • Inclusief opname om 2 weken terug te kijken
 • Op 6 en 20 november, 4 en 18 december, 8 en 22 januari
 • Geleide meditatie op het thema van die maand
 • Investering €44 per maand
 • Schrijf je je in voor eind oktober; dan betaal je de 1e maand €33.

De inschrijving is geopend! Ik kijk er naar uit je de 6e te zien.

Eenmalige sessie

De  eenmalige sessie is een op jou afgestemde diepgaande sessie, waarbij je uit je hoofd je lijf ingaat. We gaan voelen wat er gezien en doorvoeld wil worden en wat belangrijk is voor jou; zodat je weer weet wat er in essentie voor jou toe doet en wat jou hier te doen staat. 

Dit doen we door het lijf in te gaan in een op jou afgestemde vorm. Dit kan gaan om systemisch werk aan de hand van een persoonlijke (familie)opstelling, een zachte landing door thuis te komen bij jezelf in op jou afgestemde yin houdingen, of een Body Remembers Trauma Therapy (BRTT) en Trauma Release & Breathwork (TRB) sessie.

De investering voor de eenmalige sessie is €240 voor een sessie van 2 uur met een telefonisch terugkoppelingsgesprek van een half uur na 3 weken voor vragen en inzichten.

Ben je een particulier, is dit bedrag voor jou een hele hap en wil je toch graag met mij samenwerken? Neem dan even contact met me op. In dat geval is het mogelijk om deze prijs in overleg in de BTW te betalen.
 
Je kunt je nu aanmelden voor deze persoonlijke sessie. Ik zie je graag! 

Retraites

Meerdere keren per jaar organiseren we retraites, zoals de de yin yoga | meditatie | mindfulness retraite. Een lang weekend weg, helemaal voor jezelf. Vol ontspannende yin yoga sessies, lekker en gezond eten, fijne meditaties, heerlijke wandelingen in de natuur en een knapperend haardvuur.

Ook zijn er de eendaagse retraites in combinatie met een specifiek thema; zoals voeding of de werking van het brein.  

De eerst volgende mogelijkheid om mee te gaan is het weekend van 26 t/m 29 januari 2024. De inhoud en prijs van deze retraite is nog onder voorbehoud.

 

Maatwerk

Heb je een specifieke behoefte, die niet binnen het jaarprogramma past en vraagt om maatwerk; dan is dit ook mogelijk.

De rode lijn is ook hier om de beweging van denken naar voelen te maken, door uit het hoofd het lijf in te gaan. Met als doel niet om ergens vanaf te komen, maar om ergens naartoe te bewegen; gericht op de specifieke behoefte binnen dit traject. Het maatwerk traject wordt samengesteld uit losse onderdelen, waarbij de basis per maand bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Een verdiepende en afgestemde 1 op 1 sessie van 2 uur. De invulling van deze sessies zijn nader te bepalen op basis van de specifieke behoefte. 
 • Soms werkt het beter om met 2 kortere afspraken van 1 uur te werken om de 2 weken, dit is ook mogelijk.
 • Deelname aan het online membership, indien dit van toepassing en passend is. 
 • Contact op doordeweekse dagen als er zaken zijn die opkomen of om aandacht vragen.
 • Toegang tot een opname van een online body-based sessie (combinatie van houdingen uit de yin yoga, geleide meditaties, breathwork & trauma release) en een persoonlijke geleide meditatie voor thuis.
 • Investering €440 per maand excl. BTW.

Als ondernemer kunnen de kosten vaak opgenomen worden als coachingskosten. Ben je in dienst van een werkgever, dan kan jouw traject vaak worden vergoed door jouw werkgever. Ben je particulier, dan is het mogelijk dit bedrag in overleg in de BTW te betalen. 

Chat openen
1
Waar kan ik je mee helpen?
WhatsApp met Corine
Hey, welkom!
Heb je een vraag? Laat het me weten.