Voor jou

1 op 1 coachtrajecten

Het weer in contact komen met je gevoel, is voor mij essentieel. Als coach en als mens. We zitten zo in ons hoofd, waardoor het steeds moeilijker wordt om nog te voelen wat er voor ons toe doet. Dus is het zaak weer echt te gaan voelen wat goed voor ons is, in plaats van dit te bedenken

Het spreekwoordelijke ‘tot jezelf komen’ is waar het binnen het Rust in Roerige Tijden – The Essentials’ traject van 3 maanden (investering €1750) en ‘The Deep Dive’ traject van 9 maanden (investering €4500) om draait. Want jij weet als geen ander wat goed voor jou is. Als je dat weer kunt gaan voelen en vanuit kunt gaan leven, dan hebben wij ons ‘doel’ bereikt.

Wil je meer weten? Neem dan even contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Programma's

De individuele trajecten zijn ook als training te volgen in een groep, ook incompany. Ook bied ik in samenwerking met andere experts op hun gebied programma’s specifiek gericht op een bepaald thema.

Momenteel is het programma Rust in Roerige Tijden ‘The Essentials’ in ontwikkeling. Dit is een tweedaags programma (indien gewenst inclusief overnachting), waarbij je de essentiele elementen, om op een andere manier met obstakels om te gaan, eigen maakt. Door je bewustzijn te vergroten en dichter bij jezelf te staan, ga je meer rust ervaren. Hierdoor kan je, ondanks de uitdagingen die inherent zijn aan het leven, het leven vol vertrouwen tegemoet gaan. 

Yin online

Yin yoga is een hele rustige, passieve vorm van yoga. Hierdoor wordt het zenuwstelsel gekalmeerd en maak je contact met wie je diep van binnen bent. Het biedt ruimte om even stil te zijn en bij jezelf te landen. Uit je hoofd, in je lijf. 

Naast de yin yoga op maandagavond va 20:30 – 21:45 uur, zijn er periodiek ook meditatie sessies. Tijdens deze sessies ligt de focus op geleide meditatie in combinatie met ademhalingsoefeningen. De focus ligt op het aanwezig zijn in het lichaam, door de aandacht bij de zintuigen te hebben in plaats van bij onze gedachten. Ruimte geven aan wat er is, zonder hierin mee te hoeven gaan of het weg te hoeven duwen. Oftewel ruimte maken om tot jezelf te komen.

Wil je meedoen met de serie of eerst kosteloos een proefsessie doen, laat dan je via onderstaande knop je gegevens achter, dan zet ik je op de lijst.

SUP yin yoga

Op het water kom je al snel helemaal tot jezelf. Het ruisen van het riet, het kabbelen van het water… Het zorgt ervoor dat je binnen no-time uit je hoofd bent en landt in je lijf.

De mindfulness zit hem in het feit dat we alles heel bewust en met volle aandacht doen, waarbij we optimaal gebruik maken van onze zintuigen. Het voelen van de wind en de zon op je gezicht, het horen van het kabbelen van het water en het ruisen van het riet; het zijn allemaal manieren om helemaal in je lijf en in het nu te zijn, waardoor je als vanzelf tot rust komt. Heerlijk uitpluggen en opladen!

SUP of yoga ervaring is niet nodig.  De sessies zijn op donderdagavond 20 uur en zondagochtend 11:00 uur en vinden plaats op de Rottemeren. We starten vanaf Rio Molino in Bleiswijk. Wil je meedoen? Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

Retraites

Meerdere keren per jaar organiseren we retraites, zoals de de yin yoga | meditatie | mindfulness retraite. Een lang weekend weg, helemaal voor jezelf. Vol ontspannende yin yoga sessies, lekker en gezond eten, fijne meditaties, heerlijke wandelingen in de natuur en een knapperend haardvuur.

Ook zijn er de eendaagse retraites in combinatie met een specifiek thema; zoals voeding of de werking van het brein.  

25 t/m 27 november is de volgende retraite in de Wierschuur. Meer info volgt! 

Wil je meer weten over onze laatste retraite op de Oerboerderij, lees dan hier:

 

Relax & Rewind Live

Vanaf half januari zullen er op de dinsdagavond fijne live sessies plaatsvinden om tot jezelf te komen. De sessies zullen een combinatie zijn van yin yoga, geleide meditatie, mindfulness, energie-, en ademwerk. Hierdoor kalmeren we ons zenuwstelsel en schakelen we over in de rust en herstelstand. 

We doen de sessies vooral zittend en liggend, om zo maximaal te ontspannen. De focus ligt op aanwezig zijn in je lichaam, door o.a. de aandacht bij de zintuigen te hebben in plaats van bij onze gedachten en zo je bewustzijn te vergroten. We stappen uit de ratrace en maken tijd en ruimte voor onszelf.

De sessies zijn live en vinden plaats op de nieuwe locatie op de Dotterbloemstraat 1 in Schiebroek (de pandjes links van Natuurtalent). Parkeren is gratis.

  • Relax & Rewind Live 
  • Dinsdagavond 20:30 – 21:45 uur  
  • Van 10 januari t/m 21 februari 
  • 7 sessies voor €122,50
  • Maximaal 14 deelnemers, nog 3 plekjes beschikbaar
Je kunt je aanmelden via onderstaande knop. Je kunt me ook altijd even bellen of appen op 06 4613 7771 als je vragen hebt. 
 
De inschrijving is nu geopend, ik zie je graag de 10e!