De Hoorneboeg

Loop jij tegen jouw patronen en overtuigingen aan? We nodigen je uit om op reis te gaan in jezelf via intuïtieve ervaringen. Rust en beweging wisselen elkaar af. Binnen ‘Find your Freedom’ zorgen wij voor de ideale setting om jezelf te ‘ont’moeten op het pad van jouw diepste verlangen. Een stroomversnelling op je bewustwording en het nemen van innerlijk leiderschap.

Data

Deze retraite heeft al plaatsgevonden in maart 2022. De retraite zal in vernieuwde vorm plaats gaan vinden op een nog nader te bepalen datum. Houd deze pagina en instagram in de gaten voor meer informatie.

Kosten

€765 voor een eenpersoonskamer. En als je met z’n tweetjes een kamer wil delen, betaal je €690 per persoon. In deze prijs zit vrijwel alles inbegrepen, ook thee, koffie en overheerlijke cappuccino’s die je zelf kunt maken. De extra drankjes bij het eten en in je huis die je nuttigt vallen er buiten en worden naderhand nog in rekening gebracht. Er is 1 tweepersoonskamer met een eigen bad en inloopdouche. De kosten voor deze kamer zijn €765 per persoon.

Voor wie

Verlang jij naar tijd voor jezelf om aandacht en liefde aan jezelf te kunnen besteden? Heeft je ratio wel even vakantie verdiend of houdt deze de teugels vaak strak gespannen? Dan ben je bij deze retraite aan het juiste adres.

Kom met ons mee; een weekend lang voor jezelf, met een heerlijke combinatie van yin yoga, natuur, rust, beweging, verdiepende sessies, stilte wandelingen en indien gewenst een 1 op 1 sessie, zodat je – ook als je weer thuis bent – dichtbij jezelf kunt blijven en zijn.

Locatie

De retreat vindt plaats op De Hoorneboeg | Buitenplaats voor Inspiratie. Een prachtige locatie aan de rand van de Hilversumse hei, midden in het Goois Natuurreservaat.

Op het landgoed hebben we onze eigen plek in de Villa; de begane grond staat helemaal tot onze beschikking. Hier vinden al onze sessies plaats en hebben we een fijne huiskamer waar we ons terug kunnen trekken. We overnachten op verschillende plekken op de buitenplaats. We hebben deze plekken voor onszelf en delen het sanitair met maximaal 4 deelnemers onderling. We hebben de beschikking over de volgende kamers:

  • Een 2 p. kamer in het Stille Midden
  • Een 1 of 2 p. kamer in het Heihuis
  • Een 2 p. kamer in het Heihuis met eigen bad en inloopdouche

Neem zeker ook even een kijkje op de website van de Hoorneboeg zelf. Meer informatie vind je op:

https://www.dehoorneboeg.nl

Yin yoga & meditatie

Yin yoga is een hele rustige, passieve vorm van yoga waarbij je gedurende 3 tot 5 minuten, vaak liggend of zittend, in een houding bent. Je stretcht op het bindweefsel waardoor het zenuwstelsel voor rust en herstel wordt geactiveerd. Hierdoor kom je tot rust en ga je diep ontspannen. Daarmee kom je in een staat van zijn die ruimte biedt om stil te zijn en bij jezelf te landen. Uit je hoofd, in je lijf. 

De yin sessies worden verzorgd door Corine. Ervaring met yin yoga of meditatie is niet nodig.

Verdiepende 1 op 1 sessie

We nemen je mee op reis in de natuur en in jezelf. We kijken naar jouw thema/vraagstuk voor dit weekend. Wat trok je aan? Wat belemmert jou in je vrijheid? Of wat kriebelt er bij jou, waar ben je naar op zoek? Het is je intuïtie die nu van zich mag laten horen, waar je ratio deze soms overschreeuwt. Door in je lijf te zakken, ruimte te geven aan wat daar gezien en gevoeld wil worden, kom je in de meer onbewuste lagen waar een wereld te ontdekken valt.

Voel je vrij en dans!

Dans is een manier om je vrij te voelen en je te uiten. Voor mij, Corine is dansen een uitlaatklep en een manier om grote vrijheid te ervaren. Als ik dans, ben ik vrij van gedachten in in contact met mijn diepere zelf – als vanzelf. Het helpt mij om dingen die vastzitten in beweging te laten komen, te laten stromen en los te laten. Daarnaast word ik er – na de eerste paar ongemakkelijke minuten – ook gewoon heel blij van. Dus toen ik Ecstatic Dance ontdekte tijden het jaarprogramma bij Hylke Bonnema, stond het voor mij vast dat het onderdeel van de retraite zou worden. 

Vrijwel iedereen ervaart wel ergens een drempel in zichzelf creatief uiten of “vrij” bewegen, met dank aan de welbekende beperkende overtuigingen over onszelf of anderen. We willen je daarom graag meenemen in een ervaring om vrijer te mogen gaan bewegen. De reserves die je kunt voelen, het ongemak; het vertelt veel over je interne processen. Wat weerhoudt je ervan om jezelf te zijn in de breedste zin van het bestaan. Hiermee experimtenten door hier contact mee maken in een kleine en relaxte setting zoals op de retraite, kan je antwoorden brengen, waar je vanuit je hoofd niet snel op komt. Je intuïtie wordt uitgenodigd te gaan stromen. Je moet niks en mag langzaam gaan vertrouwen op je eigenheid.

Wil jij zeker zijn van jouw plekje, laat dan hier jouw gegevens achter en meld je aan.
Wij nemen dan contact met je op!

Chat openen
1
Waar kan ik je mee helpen?
WhatsApp met Corine
Hey, welkom!
Heb je een vraag? Laat het me weten.